Miten kasvatat rajusti myyntiä ja saat enemmän asiakkaita? Lue helpot vinkit!

Sanoilla on mahdollista kasvattaa myyntiä, lisätä yrityksesi tunnettavuutta ja saada uusia asiakkaita. Kun valitset oikeat sanat, voit tehdä paljon rahaa. Nopeasti. Helposti. Kustannustehokkaasti.

Onko Sinun yrityksesi valinnut menestyksen sanat?

Sanat luovat luottamusta yrityksesi ja asiakkaidesi välillä. Sanat myyvät yrityksesi tuotteita ja palveluja. Sanojen kautta ihmiset muodostavat mielikuvan yrityksestäsi. Sanat ovat avain yrityksesi menestykseen.

Saat enemmän asiakkaita ja kasvatat myyntiä, kun valitset oikeat sanat – lue nämä ohjeet

Jokainen yrittäjä on varmasti joskus pohtinut sitä, miten rajallisella markkinointibudjetilla on mahdollista saada aikaan tehokasta viestintää ja hyviä tuloksia.

  • lisää uskollisia asiakkaita, jotka ostavat säännöllisesti
  • parempaa näkyvyyttä, joka vahvistaa yrityskuvaa
  • enemmän myyntiä, joka takaa yrityksen kasvun ja tulevaisuuden

Yrittäjän jatkuva kiire on myös usein syynä siihen, ettei hänellä ole riittävästi aikaa laatia mieleenpainuvia tekstejä lehtimainoksiin, julkaisukelpoisia lehdistötiedotteita, laadukkaita uutiskirjeitä tai tarkasti kohdennettua sisältöä nettisivuille tai sosiaaliseen mediaan.

Kun sanat muuttuvat rahaksi, on yrityksesi viestintä onnistunut

Viestintä on suurelta osin sanoja – ja oikein valitut sanat auttavat yrityksesi viestin perillemenossa. Kun yrityksesi viesti kohtaa asiakkaasi tarpeet, asiakkaasi tekevät juuri niin kuin haluat: he ostavat tuotteesi tai palvelusi. Kun viestit puhuttelevat asiakkaitasi heidän kielellään, olet aina askeleen tai pari edemmällä muita kohti menestystä.

Lehdistötiedotteilla saat enemmän uskottavuutta kuin tavallisilla mainoksilla

Haluaisitko lähettää puhuttelevia lehdistötiedotteita, jotka kertovat yrityksesi tuotteista, palveluista ja uutuuksista alan ammattilehdissä tai jopa laajemmin valtakunnallisesti?

Lehdistötiedotteet ovat edullinen, tehokas ja uskottava tapa luoda tunnettavuutta ja kehittää yrityskuvaa myönteiseen suuntaan. Lehdessä julkaistu lehdistötiedote on lukijan mielikuvissa luotettavampi ja uskottavampi kuin tavallinen printtimainos.

Miksi et saa unohtaa sähköpostimarkkinointia?

Sähköpostimarkkinointi on yksi kustannustehokkaimmista keinoista hankkia uusia asiakkaita, lujittaa ja syventää vanhoja asiakassuhteita – ja ennen kaikkea tehdä menestyvää kauppaa.

Sähköpostimarkkinointi toimii tehokkaasti vain silloin, jos sähköpostiviestit ovat hyvin kirjoitettu. Mikä on tilanne Sinun yrityksessäsi? Kaipaatko enemmän terävyyttä ja tehokkuutta sähköpostimarkkinointiin?

Kuka tekee yrityksesi menestyksen sanat?

Minä muutan yrityksesi sanat ja viestit rahan arvoisiksi hyödykkeiksi. Ammattitaitoisena ja monen vuoden kokemuksen omaavana tekstisuunnittelijana löydän juuri ne oikeat sanat – Sinun yrityksesi menestyksen sanat. Kirjoitan tekstejä, jotka tuovat Sinulle uusia asiakkaita, kasvattavat liikevaihtoasi ja lisäävät yrityksesi näkyvyyttä julkisuudessa.

Kun haluat myydä enemmän, käytä minun palvelujani!

Kun myyt jotakin tuotetta tai palvelua internetissä, oletko aivan varma, että nettisivujesi teksti puhuttelee kohderyhmääsi mielenkiintoisella tavalla? Vai oletko tyytymätön ja haluaisit saada enemmän myyntiä nettisivujesi kautta?

Tiesitkö, että esimerkiksi internetissä ihmiset katsovat ensin tekstiä ja sen jälkeen kuvia? Sanat myyvät internetissäkin – mutta erilailla kuin offline-maailmassa. Ovatko nettisivujesi tekstit suunniteltu juuri digitaaliseen ympäristöön sopivaksi?

Pienemmälläkin markkinointibudjetilla Sinulla on nyt mahdollista antaa minun tehdä yllä mainitut vaativat viestinnälliset tehtävät. Hintapolitiikkani on vain murto-osa mainostoimistojen kalliista hinnoista.

Saat huomattavasti vähemmällä rahalla enemmän myyntiä ja asiakkaita!

Kun vähänkin epäilet, että tarvitset apua tekstisuunnittelussa, niin älä epäröi tehdä oikeaa päätöstä ja ottaa heti yhteyttä minuun. Kysymällä kaikki selviää, eikä se maksa mitään. Samalla saat hintatarjouksen, josta et voi kieltäytyä.

Kysy hintatarjous, se ei maksa mitään!

Nyt olet löytänyt hyvän copywriterin ja Sinun on aika tehdä oikea päätös.

Olen on nopea, joustava ja edullinen tekstisuunnittelija, jolla on vahvoja näyttöjä menestyksekkäästä viestinnästä niin b-to-b kuin b-to-c -markkinoinnissa tunnettujen tuotemerkkien parissa.

Suunnittelen Sinulle:

  • nettisivujen myyvät ja informatiiviset tekstit, joilla Sinun on mahdollista tehdä hyvää kauppaa ja kertoa yrityksestäsi ja sen tuotteista/palveluista mielenkiintoisella tavalla suurelle yleisölle
  • toimivat lehdistötiedotteet, joilla saat valtakunnallista tunnettavuutta tai huomiota alan ammattilehdissä
  • tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin, jolla hankit uusia asiakkaita ja syvennät vanhoja asiakassuhteita mm. informatiivisten uutiskirjeiden avulla
  • sosiaalisen median sisällöntuotannon, joka sitouttaa potentiaaliset asiakkaat tiiviimmin yrityksesi brändiin ja toimii arvokkaana pr-keinona
  • iskevät sloganit, jotka kiteyttävät yrityksesi sanoman muutamaan ydinlauseeseen
  • printtimainonnan veret pysäyttävät mainostekstit, jotka eivät jää keneltäkään lukijalta huomaamatta
  • katalogien ja yritysesitteiden tuoteselosteet ja artikkelit, jotka ovat journalistisella näkemyksellä kirjoitettuja laatujuttuja

Ota nyt heti yhteyttä, koska se on oikea päätös kasvattaa myyntiä ja saada enemmän asiakkaita helposti ja nopeasti sekä erittäin edullisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *